Mijn DSI

10 Jaar DSI Screening

Deel deze pagina

Stichting DSI vierde vandaag, 26 april 2017, het 10-jarig bestaan van de afdeling Screening. Meer dan 40.000 professionals in de financiële sector zijn sinds 2007 tegen kostprijs door screening officers gecontroleerd op onder andere hun antecedenten en opleiding.

“Sinds 2007 zijn we hofleverancier van personeelsscreening voor de financiële sector. DSI ontwikkelde in samenwerking met de sector de norm en onze werkwijze wordt ondersteund door de AFM. Dat weten onze deelnemers”, stelt René Ruurda, manager Screening.

Het doel van DSI is het versterken van het vertrouwen in de financiële sector door het bieden van transparantie, kwalitatief hoogwaardige permanente educatie en professionele screening die individuen en betrokken bedrijven van A tot Z ontzorgt.

Tuchtzaken
Eén van de voordelen van DSI is dat het – naast Screening – ook Certificering en Tucht biedt. Door DSI gescreende professionals bij wie iets niet helemaal in de haak blijkt te zijn, kunnen worden overgedragen aan de tuchtafdeling van DSI, die een onderzoek kan beginnen wat kan leiden tot een tuchtzaak.

Tags

#DSI
#screening