Mijn DSI

DSI accrediteert TMoC voor register Beleggen Institutioneel

Deel deze pagina

Voor de registers Adviseren Beleggen Institutioneel en Informeren Beleggen Institutioneel heeft de accreditatiecommissie de examens van het opleidingsinstituut The Ministry of Compliance (TMoC) goedgekeurd. Institutionele professionals die zich willen inschrijven voor één van deze registers kunnen per direct starten met een examen bij dit opleidingsinstituut.

Van The Ministry of Compliance zijn de volgende vijf examens geaccrediteerd:

Nieuwe examens

Voor professionals die al geregistreerd zijn bij het DSI register Informeren Beleggen Institutioneel, bestaat er met de deficiënte Beleggen Institutioneel informeren-adviseren een mogelijkheid om in een versnelt traject uzelf te registeren in het register Adviseren Beleggen Institutioneel.

Heeft u Kennis al gedaan – omdat u bijvoorbeeld al gecertificeerd bent bij DSI – en hoeft u alleen nog Vaardigheden te doen? Hiervoor heeft TMoC de DSI Deficiëntie Beleggen Institutioneel Vaardigheden beschikbaar.

Programma VU gestopt

Vorig jaar maakte DSI al bekend dat het opleidingsprogramma aan de Vrije Universiteit (VU) is gestopt met het aanbieden van MIFID-lesprogramma’s. Tot 1 februari 2021 was er de mogelijkheid om via de VU examen te doen. DSI is blij dat er voor adviseurs en informatieverstrekkers aan professionele beleggers een kwalitatief hoogstaand programma is gevonden waarmee de vereiste examens kunnen worden voldaan.

The Ministry of Compliance voldoet als opleider aan de eisen die DSI aan de opleiders stelt. Geaccrediteerde opleiders worden aan dit overzicht op de website van DSI toegevoegd.

Direct naar de opleider

Tags

#certificering
#DSI