Mijn DSI

DSI organiseert het webinar Duivelse dilemma’s tijdens de Week van de Integriteit.

Deel deze pagina

DSI is partner van de Week van de Integriteit. Tijdens deze week organiseert DSI een webinar over integriteitsdilemma’s van beleggingsprofessionals. Bent u er ook bij?

Webinar Duivelse dilemma’s van beleggingsprofessionals op 6 december om 10:30 uur.

Als beleggingsprofessional doet u er alles aan om integer te handelen. U bent vakbekwaam en u volgt integriteitstrainingen. In de dagelijkse praktijk staat u toch wel eens voor een integriteitsdilemma. Vaak door een ander bijvoorbeeld een klant of een collega. Hoe gaat u hiermee om?

Samen met ervaringsdeskundigen en met u en uw collega beleggingsprofessionals, de kijkers van het webinar, bespreken we tijdens een live webinar op 6 december 2021 een aantal Duivelse dilemma’s van beleggingsprofessionals. Ook nemen we een kijkje achter de schermen van het DSI Tuchtrecht. Wat zijn de leereffecten van de DSI Tuchtuitspraken en hoe kunt u als professional deze leerpunten toepassen in de praktijk?

Meld u nu aan!

Wilt u meedenken over de dilemma’s en bent u nieuwsgierig naar de mening van onze ervaringsdeskundigen? Schrijft u zich dan nu hier in voor het DSI webinar.

Heeft u een integriteitsdilemma? Wij behandelen uw dilemma graag op 6 december.

Als kijker heeft u de mogelijkheid om dilemma’s in te sturen voorafgaand aan het webinar. Heeft u een interessante casus en bent u benieuwd naar hoe onze ervaringsdeskundigen en uw mede beleggingsprofessionals over dit dilemma denken? Stuur ons een mailtje met een korte geanonimiseerde omschrijving van de casus. U kunt dit e-mailen naar communicatie@dsi.nl.

N.B.: het insturen van de dilemma’s moet anoniem. Vermeld dus geen namen van mensen en/of bedrijven.
Wij willen benadrukken dat als uw case wordt geselecteerd, dat wij voorafgaand aan het webinar contact hierover hebben. U komt niet voor verrassingen te staan.

Wij kijken ernaar uit om u digitaal te ontmoeten tijdens ons webinar.

Tot 6 december!

Tags

#DSI
#duivelsedilemma's
#webinar
#weekvandeintegriteit