Mijn DSI

DSI vernieuwt portal MijnDSI

Deel deze pagina

Na een periode van intensieve voorbereiding gaan we binnenkort live met het vernieuwde MijnDSI zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

 

Wat is er vernieuwd?

In de aanvraag- en de werkgeversportal hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd:

Aanvraagportal voor medewerkers

  • Voor financieel professionals wordt het makkelijker om in MijnDSI een certificering of een screening aan te vragen. De machtiging is bijvoorbeeld ge├»ntegreerd in het aanvraagproces, waardoor het uploaden van het ondertekende formulier niet langer nodig is.
  • Gebruikerservaring is verbeterd door lay-out technische verbeteringen zoals bijvoorbeeld andere positie en/ of vormgeving van buttons.

Werkgeversportal

  • De status van een certificering en screening is nu direct zichtbaar in MijnDSI.
  • Wil de werkgever professionals uitnodigen voor een certificering of screening? Dit gaat straks nog eenvoudiger door de uitnodigingsmodule, een nieuwe functionaliteit in het vernieuwde MijnDSI.
  • We maken het mogelijk om binnen MijnDSI meer kenmerken toe te voegen aan professionals, waardoor medewerkers gemakkelijker vindbaar zijn en verwerking van facturen soepeler verloopt.
  • Optimalisatie facturatieproces: alle facturen zijn zichtbaar. De werkgever kan facturen zoeken en een export maken naar Excel.

Vragen

Heeft u vragen? Voor screeningsaanvragen kunt u contact opnemen met screening@dsi.nl, voor certificering kunt u contact opnemen met certificering@dsi.nl of u kunt tijdens kantoortijden bellen met (020) 620 12 74.

Tags

#DSI
#MijnDSI