Mijn DSI

DSI vernieuwt portal MijnDSI

Deel deze pagina

Na een periode van intensieve voorbereiding gaan we binnenkort live met het vernieuwde MijnDSI zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

 

Wat is er vernieuwd?

In de aanvraag- en de werkgeversportal hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd:

Aanvraagportal voor medewerkers

  • Voor financieel professionals wordt het makkelijker om in MijnDSI een certificering of een screening aan te vragen. De machtiging is bijvoorbeeld geïntegreerd in het aanvraagproces, waardoor het uploaden van het ondertekende formulier niet langer nodig is.
  • Gebruikerservaring is verbeterd door lay-out technische verbeteringen zoals bijvoorbeeld andere positie en/ of vormgeving van buttons.

Werkgeversportal

  • De status van een certificering en screening is nu direct zichtbaar in MijnDSI.
  • Wil de werkgever professionals uitnodigen voor een certificering of screening? Dit gaat straks nog eenvoudiger door de uitnodigingsmodule, een nieuwe functionaliteit in het vernieuwde MijnDSI.
  • We maken het mogelijk om binnen MijnDSI meer kenmerken toe te voegen aan professionals, waardoor medewerkers gemakkelijker vindbaar zijn en verwerking van facturen soepeler verloopt.
  • Optimalisatie facturatieproces: alle facturen zijn zichtbaar. De werkgever kan facturen zoeken en een export maken naar Excel.

Vragen

Heeft u vragen? Voor screeningsaanvragen kunt u contact opnemen met screening@dsi.nl, voor certificering kunt u contact opnemen met certificering@dsi.nl of u kunt tijdens kantoortijden bellen met (020) 620 12 74.

Tags

#DSI
#MijnDSI