Mijn DSI

Hier begint vertrouwen

Deel deze pagina

DSI bevordert een integere en deskundige financiële sector door middel van serieuze zelfregulering. Dat is onze missie. We bieden dan ook méér dan een uitgebreid register. Wij staan naast financieel professionals die hun vak serieus nemen en dit willen uitdragen. Wij staan naast de financiële consument die voor zijn zaken zoekt naar integere en vakbekwame adviseurs. Per vandaag introduceren we een nieuwe huisstijl en een nieuwe website die onze missie onderstrepen: DSI. Hier begint vertrouwen.

Het was ons duidelijk dat alleen DSI-registratie de lading eigenlijk niet meer dekt. Zowel professionals als consumenten zoeken naar méér: naar houvast om vertrouwen in de sector te kunnen stellen. Wij spreken om die reden liever van DSI-certificering in plaats van DSI-registratie, omdat dat meer recht doet aan waar deze voor staat. Een certificering bij DSI biedt de financiële consument het vertrouwen dat hij of zij te maken heeft met een professional die integriteit, kennis en vakbekwaamheid hoog in het vaandel heeft. Daar doen DSI-gecertificeerden dan ook nogal wat voor.

DSI-gecertificeerden laten zich screenen, bewijzen hun kennis en vakbekwaamheid door regelmatig toetsen af te leggen en committeren zich aan de DSI-gedragscode en tuchtrecht. Die moeite mag beloond worden. Daarom DSI Certificering, opdat (potentiële) klanten, prospects en toezichthouders weten dat zij te maken hebben met professionals die extra moeite doen om zich te onderscheiden.

Tags

#DSI
#pers