Mijn DSI

NIBE-SVV geaccrediteerd voor Permanent Vakbekwaam-programma

Deel deze pagina

Opleidings- en exameninstituut NIBE-SVV is door DSI geaccrediteerd voor het Permanent Vakbekwaam-programma. De NIBE-SVV-programma’s voor de volgende DSI-registers zijn geaccrediteerd:

  • DSI Informeren Beleggen Retail (ESMA)
  • DSI Adviseren Beleggen Standaard Retail (ESMA)
  • DSI Adviseren Beleggen Maatwerk Retail (ESMA)

Vanaf 1 januari 2020 wordt van DSI gecertificeerden verwacht dat ze niet alleen vakbekwaam zijn, maar dat ook blijven. Om gecertificeerden in de beleggingssector te ondersteunen bij het aantoonbaar up-tot-date houden van de kennis en vaardigheden heeft DSI in een nieuwe opzet het Permanent Vakbekwaam-programma ontwikkeld.

Van (kandidaat-)gecertificeerden wordt verwacht dat zij per 1 januari 2021 het Permanent Vakbekwaam-programma succesvol hebben afgerond.

Accreditatie van aanbieders van opleidingen
Opleiders die aan alle eisen voldoen, kunnen geaccrediteerd worden om Permanent Vakbekwaam-programma’s aan te bieden.

DSI is zeer tevreden over het enthousiasme van opleiders. Eerder werd Dukers & Baelemans geaccrediteerd. Naast deze opleider en nu dus NIBE-SVV hebben nog andere instituten interesse getoond in accreditatie. Dit betekent dat werkgevers en gecertificeerden straks kunnen kiezen uit een breed aanbod van aanbieders van Permanent Vakbekwaam-programma’s.  Zodra andere aanbieders geaccrediteerd worden, actualiseren wij het overzicht op onze website.

Tags