Mijn DSI

Ontdek de hoogtepunten van 25 jaar DSI

07/06/2024
Deel deze pagina

In 2024 vieren we een bijzonder jubileum: DSI bestaat 25 jaar. Sinds onze oprichting in 1999 hebben we ons met veel energie ingezet voor een betrouwbare en integere financiële sector. Samen met onze partners, toegewijde professionals en enthousiaste vrijwilligers hebben we de sector zien evolueren en hebben we gezamenlijk actief bijgedragen aan de groei en verbetering van de integriteit en vakbekwaamheid.

Hoogtepunten van 25 jaar DSI in één overzicht.

Om deze mijlpaal te vieren, nodigen we je uit om een unieke verzameling van persoonlijke verhalen en video’s te ontdekken. Op onze speciale jubileumpagina, www.dsi.nl/25jaar, hebben we de hoogtepunten van onze reis door de jaren heen op een rij gezet. Je vindt hier een rijke tijdlijn vol inspirerende verhalen, video’s en oude berichten in de media die ontwikkeling van 25 jaar DSI illustreren.

Kijk mee naar het verleden, waarin we de basis legden voor een verbetering van het vertrouwen in de financiële sector. Beleef het heden, waarin we dagelijks blijven werken aan integriteit en vakbekwaamheid. En ontdek onze visie voor de toekomst, waarin we blijven streven naar een sector waar vertrouwen en professionaliteit centraal staan.


Bekijk hier de verhalen en video’s


Een bijzondere dank gaat uit dank aan George Möller, Margherita Noto, Maurice Wiersma, Rein Pijpers, Mark van der Lecq, Clemens Spoorenberg, Wim Mijs, Floris Mreijen en Tanja Nagel voor hun persoonlijke bijdrage aan deze mooie verzameling.

Vier het 25-jarig jubileum van DSI met ons op 4 oktober!

Dit jaar vieren we ons 25-jarig jubileum ook met een speciaal event. Op 4 oktober nodigen wij professionals uit de financiële sector uit in het historische Beursgebouw in Amsterdam. Met slechts 100 beschikbare plaatsen creëren we een intieme setting waarin interactie en samenwerking centraal staan. Mis deze unieke gelegenheid niet! Schrijf je nu in via deze link voor ons jubileumevent en vier samen met ons 25 jaar Stichting DSI.

Tags

#25jaarDSI
#DSI
#Hoogtepunten