Mijn DSI

Relatiebeheerder DSI Screening

Deel deze pagina

Dominique Pietersen vervangt tijdelijk Evelien Buijs

Vanwege het zwangerschapsverlof van onze huidige relatiebeheerder Evelien Buijs, zal Dominique Pietersen haar per 1 januari 2022 tijdelijk gaan vervangen op de afdeling Screening. Ter introductie van Dominique, stelt zij zich graag aan u voor. Heeft u als bedrijf of organisatie vragen over screening, dan kunt u contact opnemen met Dominique via relatiebeheer@dsi.nl.

Dominique stelt zich voor….

Mijn naam is Dominique Pietersen. Ik ben in december 2020 begonnen als Screening Officer en sinds januari dit jaar werk ik als Relatiebeheerder bij DSI. In de tussentijd heb ik in een restaurant gewerkt op het Leidseplein waar ik al 2 jaar met plezier heb gewerkt.

Ik blijf in principe tot de zomer werkzaam bij DSI, daarna ga ik verder studeren. Ik heb mijn Propedeuse Rechten behaald in 2020 en ga vanaf de zomer studeren aan de VU met de opleiding Rechtsgeleerdheid. Naast mijn studie en werk vind ik het erg leuk om te sporten of om lekker een wijntje te nuttigen op het terras. Wat nu helaas door de huidige omstandigheden niet mogelijk is. Ik kijk erg uit naar de komende 6 maanden.

Tags

#relatiebeheerder
#screening