Mijn DSI

Steven Maijoor (ESMA) op Rudolf de Korte-lezing

Deel deze pagina

Op 8 maart aanstaande organiseert DSI de tweede Rudolf de Korte-lezing over integriteit in de financiële sector. Met dit keer als hoofdgast Steven Maijoor, president van de Europese toezichthouder European Security & Markets Authority (ESMA).

Het thema van het evenement is: ‘waar begint de verantwoordelijkheid van de financiële sector naar consumenten, en waar houdt die op?’ Dit uiteraard in het licht van de ESMA Guidelines die vanaf januari 2018 zullen gaan gelden voor de financiële sector, en die op een aantal fronten nieuwe verplichtingen met zich meebrengen.

Het keynote interview met de heer Maijoor zal worden ingeleid door een lezing van Robin Fransman, tegenwoordig chef financiële sector van De Argumentenfabriek en voormalig toezichthouder bij de AFM. De lezing zal worden geopend door DSI-voorzitter Dirk Schoenmaker en begeleid door Janneke Willemse. Het evenement duurt van 15:00 (deuren open) tot 17:30.

DSI zal uitnodigingen versturen aan een geselecteerd publiek. De Rudolf de Korte-lezing is op 8 maart in de Vondelkerk in Amsterdam. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Kaj Leers, te bereiken via k.leers@dsi.nl.

Tags

#DSI
#ESMA
#rudolfdekortelezing