Mijn DSI

Aanmelden als DSI-deelnemer

Financiële ondernemingen spelen een prominente rol in het werk van DSI. In overleg met hen is stichting DSI als zelfreguleringsinstituut tot stand gekomen. Samen met hen, de deelnemers, bevordert DSI een integere, deskundige financiële sector. Als uw onderneming beschikt over een AFM-vergunning, kan uw organisatie zich bij DSI aansluiten en zo ook deelnemer worden.

Word deelnemer van DSI

Uw instelling kan ook deelnemer van DSI worden. DSI-deelnemers onderschrijven de doelstelling van DSI – het bevorderen van een integere en deskundige financiële sector – en moedigen hun medewerkers aan zich te laten certificeren. DSI-certificering toont de deskundigheid en integriteit van uw medewerkers aan en u maakt als onderneming aan uw klanten, prospects en toezichthouders zichtbaar dat u integriteit en vakbekwaamheid hoog in het vaandel heeft.

Aanmelden als financiële instelling of intermediair

Is uw instelling een bank, verzekeraar, pensioenfonds, consultancy of intermediair? Dan kunt u zich aanmelden door het deelnameformulier in te vullen. Het formulier kunt u invullen en opsturen.

U ontvangt van DSI een schriftelijke bevestiging van de inschrijving van uw organisatie.

Vervolgens kunnen uw medewerkers zich certificeren bij DSI door zich te laten registeren. Informatie over de verschillende registers en de bijbehorende toelatingseisen vindt u hier.