Mijn DSI

Vandaag vieren wij dat jij als DSI professional bent geslaagd voor PV 2022. Door vakkundig, deskundig en integer te werken, draag jij bij aan een betrouwbare beleggingssector. Het volbrengen van het DSI Permanent Vakbekwaam programma in 2022 is hier een belangrijk onderdeel van.

Degene die slaagt trakteert!

Bij het behalen van deze mijlpaal is het natuurlijk leuk om te trakteren. De creatievelingen van DSI hebben alvast een taart voor jou gebakken. Je hoeft hem alleen nog even door de printer te halen. Wees creatief, print de taart op dik papier, plak de taart in elkaar en deel je prestatie voor 1 maart op LinkedIn met de hashtag #VakkundigBelegd. De 15 meest originele post belonen wij met een echte DSI taart voor jou en je collega’s.

Maak je eigen DSI taart

Het team van DSI feliciteert alle geslaagden!

Deel je prestatie online!

Wij hebben de PV status van jouw certificering uiteraard ook bijgewerkt in het DSI Openbaar Register. Verrijk je LinkedIn profiel, waardoor je jouw netwerk laat zien dat je beschikt over de kennis en ervaring die noodzakelijk is voor professionele dienstverlening in de beleggingssector. Klik op deze link om op LinkedIn te delen dat jij PV 2022 hebt behaald. Kies bij organisatie voor Stichting DSI. Het certificaatnummer en de credential URL zijn geen verplichte velden

Start met PV 2023

Vanaf januari 2023 is een nieuw PV programma gestart: PV 2023. Kijk hier voor een overzicht van informatie over PV 2023 en alle opleiders voor het programma. De keuze voor een opleider staat u vrij. Overleg vooraf wel met uw werkgever of opdrachtgever of er bepaalde afspraken zijn gemaakt met een opleider. Voor het DSI register integriteit hoeft u geen PV programma te volgen.