Mijn DSI

Even voorstellen: Malon van Eerde

Ik ben Malon van Eerde en ben sinds augustus 2020 werkzaam bij DSI als Manager Finance. Ik heb verschillende financiële posities vervuld; zowel binnen grote corporates als kleinere start-ups/ scale-ups. In mijn laatste functie was ik werkzaam als Head of Administration & Financial Control bij Dopper. Naast dat ik vier dagen voor DSI (en Tuchtrecht Banken) werkzaam ben, ben ik ook 1 dag per week werkzaam als financial consultant bij de start-up Vertellis. Mijn energie haal ik uit de afwisseling van werkzaamheden. Ook een reden waarom een kleinere organisatie als DSI goed bij mij past.

 

Even voorstellen: Marieke de Beer

Ik ben Marieke de Beer. Ik werk sinds juni 2020 bij DSI als Manager Marketing & Communicatie. Het Marketing & Communicatie team is een nieuw team binnen DSI. De combinatie van het opzetten van het marketing & communicatie team met het streven van DSI naar een financiële sector waar consumenten vertrouwd zaken mee kunnen doen, is de reden dat ik bij DSI ben gaan werken.

Ik ben altijd werkzaam geweest in de financiële sector in verschillende marketing & communicatie functies, zowel bij corporates als bij MKB bedrijven.

Team Marketing & Communicatie binnen DSI houdt zich onder andere bezig met customer journeys, marktbewerking, communicatie en propositie ontwikkeling. Wilt u meedenken over een van deze onderwerpen? Leuk! Laat het me weten, dan neem ik contact met u op. Ik ben te bereiken via m.debeer@dsi.nl.