Mijn DSI

Uw passieve registratie omzetten naar een actieve DSI certificering

Is uw werkgever aangesloten bij DSI? En voldoet u aan alle vakbekwaamheidsonderdelen behorend bij het register van uw keuze? Dan kunt u uw passieve DSI certificering dit jaar nog kosteloos omzetten. U wordt dan gecertificeerd en u bent weer voor iedereen zichtbaar in het DSI Openbaar Register. Klik hier voor een overzicht van de DSI certificeringen en de bijbehorende vakbekwaamheidseisen.

Voldoet u nog niet aan alle vakbekwaamheidseisen? Geen probleem, u wordt dan kandidaat-gecertificeerd totdat u aan alle onderdelen voldoet.

Optie: register Integriteit

Bent u op dit moment niet meer werkzaam als beleggings- of compliance professional, maar verwacht u op termijn terug te keren in het vakgebied? Dan is het Register Integriteit misschien iets voor u. U kunt te zijner tijd vanuit dit register eenvoudig doorstromen naar een ander register. Voordeel is dat u dezelfde jaarlijkse bijdrage blijft betalen als u nu doet, maar wel zichtbaar bent in het DSI Openbaar Register zodra u de bij het register behorende Integriteitsmodule behaald heeft. Meer informatie over het DSI Register Integriteit vindt u hier.

Let op: het is alleen mogelijk om uw registratie om te zetten naar het DSI Register Integriteit als uw werkgever aangesloten is bij DSI.

Activeer uw registratie dit jaar kosteloos

Als u nog in 2022 uw passieve registratie omzet naar een actieve (kandidaat-)certificering, dan brengen wij u hiervoor geen administratiekosten in rekening.

Weet u niet zeker voor welk DSI register u een passieve registratie heeft? Controleer dan eerst uw status in MijnDSI. Heeft u hulp of advies nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen met team Certificering via (020)-6201274 of certificering@dsi.nl.