Mijn DSI

Statuten en Reglementen

Bekijk hieronder een overzicht van de statuten, reglementen en privacy regels die van toepassing zijn voor Stichting DSI. Je kunt de informatie downloaden door het document te selecteren.

Statuten Stichting DSI

Overzicht van de statuten van Stichting DSI met meer informatie over de doelstelling en oprichting van de stichting.

Download hier

Reglementen DSI

Overzicht van reglementen van DSI, variërend van algemeen reglement, deelnemers reglement tot tuchtreglement.

Download hier

Privacy Statement

Ontdek hoe DSI omgaat met uw persoonsgegevens voor al haar diensten en websites via de DSI Privacy Statement.

Download hier

DSI Gedragscode

Wie zich certificeert bij DSI onderwerpt zich aan de DSI Gedragscode en het bijbehorende tuchtreglement. De gedragscode geeft gecertificeerden richtlijnen en verplichtingen op het gebied van kennis, vaardigheden en integriteit in de uitoefening van zijn of haar werk. De DSI gedragscode vormt onlosmakelijk onderdeel van het algemeen reglement van DSI. Download hier specifiek de DSI gedragscode

Logo gebruik

Als u gecertificeerd bent, dan wilt u dat natuurlijk uitdragen. Als DSI-gecertificeerd professional mag u daarvoor het DSI-logo gebruiken. Aan dit logogebruik zijn wel voorwaarden verbonden. Klik hier voor meer informatie over de algemene voorwaarden en gebruik op social media als Twitter en LinkedIn.

Convenant AFM-DSI

DSI en toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) sloten een convenant over samenwerking ter bevordering van het integriteittoezicht en de handhaving van deskundigheid en betrouwbaarheid van personen werkzaam bij een onder toezicht staande instelling. Het hele convenant kunt u downloaden door hier te klikken.

DSI Statuten

DSI Statuten .PDF

Reglementen | Beheer persoonsgegevens

DSI Privacy Statement .PDF Disclaimer .PDF