Mijn DSI

Passieve registratie omzetten

Uw passieve registratie omzetten naar een actieve DSI certificering

Bent u op dit moment passief gecertificeerd bij DSI en is uw werkgever aangesloten bij DSI? Dan kunt u uw DSI certificering (her)activeren. U dient daarvoor wel te voldoen aan alle vakbekwaamheidsonderdelen behorend bij het register van uw keuze. U wordt daarmee gecertificeerd en u bent weer voor iedereen zichtbaar in het DSI Openbaar Register.

Hoe zet ik mijn passieve registratie om naar een actieve registratie?

Via uw account in MijnDSI kunt u een wijziging van een passieve registratie aanvragen. Klik hiervoor in MijnDSI op de button Ik wil mijn passieve registratie wijzigen.

Vakbekwaamheidseisen DSI registers

Klik hier voor een overzicht van de DSI certificeringen en de bijbehorende vakbekwaamheidseisen. Voldoet u nog niet aan alle vakbekwaamheidseisen? Geen probleem, u wordt dan kandidaat-gecertificeerd totdat u aan alle onderdelen voldoet. Let op: het is alleen mogelijk om uw registratie om te zetten naar het DSI Register Integriteit als uw werkgever aangesloten is bij DSI.

Welke voordelen biedt een actieve DSI-certificering?

Een bij DSI gecertificeerde professional:

Activeer uw registratie dit jaar kosteloos

Weet u niet zeker voor welk DSI register u een passieve registratie heeft? Controleer dan eerst uw status in MijnDSI. Heeft u hulp of advies nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen met team Certificering via (020)-6201274 of certificering@dsi.nl.

Als u dit jaar uw passieve registratie omzet naar een actieve (kandidaat-)certificering, dan brengen wij u hiervoor geen administratiekosten in rekening.