Mijn DSI

Uw passieve DSI registratie voortzetten

Bent u niet werkzaam bij een bij DSI aangesloten werkgever? Dan is het helaas niet mogelijk om een (kandidaat-)certificering aan te vragen. U kunt uw passieve DSI registratie wel voortzetten. U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. U blijft dan het hele jaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de DSI e-nieuwsbrief en u kunt vrijwillig deelnemen aan het jaarlijkse Permanent Vakbekwaam programma, waarmee u uw vakbekwaamheid actueel houdt.

Als u uw passieve registratie gaat voortzetten, dan vragen wij u om in MijnDSI uw contactgegevens te controleren op correctheid. Als u niet meer beschikt over uw inloggegevens voor MijnDSI, dan kunt u deze opnieuw opvragen met uw gebruikersnaam via MijnDSI. Bent u uw gebruikersnaam vergeten? Neem dan contact op met één van onze Customer Care Officers.

In 2023 alsnog registreren?

Gaat u in 2023 alsnog bij een bij DSI aangesloten organisatie aan het werk? U kunt altijd uw passieve registratie activeren naar een (kandidaat) certificering.  Klik hier voor een overzicht van de DSI certificeringen en de bijbehorende vakbekwaamheidseisen. Voldoet u nog niet aan alle vakbekwaamheidseisen? Geen probleem, u wordt dan kandidaat-gecertificeerd totdat u aan alle onderdelen voldoet. Het wijzigen van uw passieve registratie doet u via uw persoonlijke omgeving in MijnDSI.

Welke voordelen biedt een DSI-certificering?

Een bij DSI gecertificeerde professional:

Vragen over uw DSI registratie

Weet u niet zeker voor welk DSI register u een passieve registratie heeft? Controleer dan eerst uw status in MijnDSI. Voor meer informatie over uw DSI registratie of andere vragen, kunt u contact opnemen met onze Customer Care Officers via 020-6201274 of per e-mail via certificering@dsi.nl. Zij helpen u graag verder.