Mijn DSI

DSI Deelnemers

Werkgevers van professionals in de financiële sector

Bij Stichting DSI kunnen werkgevers uit de financiële sector hun medewerkers certificeren. Dit toont (potentiële) cliënten dat ze geholpen worden door professionals die op de hoogte zijn van de meest actuele integriteitsdilemma’s en de laatste ontwikkelingen op de gebieden kennis en vakbekwaamheid. 

ABN AMRO Bank
Achmea Investment Management
AEGON Investment Management
APG Asset Management
Auréus Group
ING Bank
InsingerGilissen
Rabobank Nederland
Van Lanschot Kempen

Deelnemers van DSI

Alleen medewerkers van organisaties die bij DSI zijn aangesloten, kunnen zich certificeren. Het is dus belangrijk dat bedrijven zich eerst aanmelden als deelnemer. Vervolgens kunnen medewerkers een registratie aanvragen. Aanmelden als DSI-deelnemer kan via deze link. Voor een volledig overzicht van de ruim 300 deelnemers van DSI, kijk op deze pagina www.dsi.nl/overzicht-dsi-deelnemers.

Welke voordelen biedt een DSI-certificering?

Een bij DSI gecertificeerde professional:

De DSI certificeringen

Bij DSI kun je je medewerkers certificeren voor een van onze 12 registers. Kijk op het DSI Certificeringen overzicht voor een lijst van alle beschikbare registers. Hier vind je per register details over de inhoud, doelgroep en geaccrediteerde opleiders waar je examens kunt afleggen en voorbereidingscursussen kunt volgen.

Verschil tussen gecertificeerd en kandidaat-gecertificeerd.

Na inschrijving bij DSI in een register, ben je (kandidaat-)gecertificeerd, afhankelijk van het voldoen aan alle opleidingseisen en/of werkervaring. Tijdens het traject waarin jij toewerkt naar DSI-certificering, kun je aanvankelijk kandidaat-gecertificeerd zijn. Op dat moment voldoe je aan de DSI gedragscode, maar nog niet aan alle vereiste opleidingseisen en/of werkervaring. Het verschil tussen gecertificeerd en kandidaat-gecertificeerd leggen we hier nader uit.

Deel je DSI-deelname met je netwerk!

Als je DSI-gecertificeerde professionals in dienst hebt, kun je dit vermelden in je bedrijfscommunicatie. Op die manier weten je (potentiële) cliënten, prospects en toezichthouders dat integriteit en deskundigheid in de financiële sector bij jullie organisatie hoog in het vaandel staat en dat de medewerkers voldoen aan de verplichte Europese ESMA-eisen. Voor meer informatie over het gebruik van het logo, kijk je in de DSI-mediakit.

Heb je nog vragen over DSI Certificering?

We hebben een FAQ-pagina beschikbaar met antwoorden op de meest gestelde vragen. Met deze DSI Certificering FAQ-pagina helpen we je als professional en werkgever op een praktische manier op weg in de wereld van DSI Certificering. We bieden ook uitleg over het gebruik van MijnDSI.

Staat je vraag niet op de FAQ-pagina? Of wil je persoonlijk advies over hoe je je kunt aanmelden voor een specifieke certificering? Neem dan contact op met onze Customer Care Officers via het contactformulier of bel ons op 020-6201274.