Mijn DSI

Aanmelden als DSI deelnemer

Hoe meldt u zich als werkgever aan bij DSI?

Beleggingsondernemingen spelen een prominente rol in het werk van DSI. In overleg met hen is stichting DSI als zelfreguleringsinstituut tot stand gekomen. Samen met hen, de deelnemers, bevordert DSI een integere, deskundige beleggingssector. Als uw onderneming beschikt over een AFM-vergunning, kan uw organisatie zich bij DSI aansluiten en zo ook deelnemer worden.

Word deelnemer van DSI

Uw instelling kan ook deelnemer van DSI worden. DSI-deelnemers onderschrijven de doelstelling van DSI – het bevorderen van een integere en deskundige beleggingssector – en moedigen hun medewerkers aan zich te laten certificeren. DSI-certificering toont de deskundigheid en integriteit van uw medewerkers aan en u maakt als onderneming aan uw klanten, prospects en toezichthouders zichtbaar dat u integriteit en vakbekwaamheid hoog in het vaandel heeft.

Aanmelden als financiële instelling of intermediair

Is uw instelling een bank, verzekeraar, pensioenfonds, consultancy of intermediair? Dan kunt u zich aanmelden door het onderstaande deelnameformulier in te vullen. Het formulier kunt u invullen en opsturen. U ontvangt van DSI een schriftelijke bevestiging van de inschrijving van uw organisatie en een medewerker van DSI zal contact met u opnemen.

Meld u aan als deelnemer van DSI

Vragen over deelname aan DSI?

Heeft u vragen over een deelname aan DSI? Wij hebben een FAQ pagina voor u beschikbaar met antwoorden op de meeste gestelde vragen. Met deze DSI Certificering FAQ pagina maken wij u als werkgever op een praktische manier wegwijs in DSI Certificering.

Staat uw vraag niet op deze FAQ pagina? Of wilt u persoonlijk advies over het aanmelden van uw organisatie als deelnemer? Neem dan contact op met DSI via het contactformulier of bel met 020-6201274. Wij helpen u graag op weg!