Mijn DSI

Aanmelden als DSI deelnemer

Hoe meld je jouw organisatie aan bij DSI?

Beleggingsondernemingen spelen een prominente rol in het werk van DSI. In overleg met hen is stichting DSI als zelfreguleringsinstituut tot stand gekomen. Samen met hen, de deelnemers, bevordert DSI een integere, deskundige beleggingssector. Als jouw onderneming beschikt over een AFM- of DNB-vergunning, kan jouw organisatie zich bij DSI aansluiten en zo ook deelnemer worden.

Word deelnemer van DSI

Jouw organisatie heeft de mogelijkheid om als deelnemer lid te worden van DSI. Als deelnemer ondersteun je de missie van DSI, namelijk het bevorderen van een integere en deskundige financiële sector. Door lid te worden, moedig je je medewerkers aan om zich te laten certificeren bij DSI. De certificering van DSI toont aan dat jouw team zowel deskundig als integer is. Als bedrijf laat je hiermee aan klanten, prospects en toezichthouders zien dat integriteit en vakbekwaamheid belangrijke kernwaarden zijn binnen jouw organisatie.

Aanmelden als financiële instelling of intermediair

Is jouw organisatie een bank, verzekeraar, pensioenfonds, consultancy of intermediair? Dan kun je je aanmelden door het onderstaande deelnameformulier in te vullen. Vul het formulier in en stuur het op. Je ontvangt van DSI een schriftelijke bevestiging van de inschrijving van jouw organisatie en een medewerker van DSI zal contact met je opnemen.

Vragen over deelname aan DSI?

Heb je vragen over een deelname aan DSI? Wij hebben een FAQ pagina beschikbaar met antwoorden op de meeste gestelde vragen. Met deze FAQ pagina maken wij jouw als werkgever op een praktische manier wegwijs in DSI Certificering.

Staat jouw vraag niet op deze FAQ pagina? Of wil je persoonlijk advies over het aanmelden van jouw organisatie als deelnemer? Neem dan contact op met DSI via het contactformulier of bel met 020-6201274. Wij helpen je graag op weg!