Mijn DSI

DSI Jubileumevent

25 jaar Stichting DSI

Op 4 juni 2024 vieren we een mijlpaal: het 25-jarig bestaan van Stichting DSI! Al een kwart eeuw lang zijn wij toegewijd aan het versterken en behouden van het vertrouwen van het publiek in de beleggingssector. En dat gaan we vieren!

Vakbekwaamheid en integriteit: onze pijlers voor jouw succes

In een wereld waarin de financiële sector voortdurend verandert, blijft één ding constant: de cruciale rol van de professional. Bij Stichting DSI staat vakbekwaamheid en integriteit al 25 jaar centraal. Dit vormt de solide basis van ons aankomende DSI-event op 4 juni in het Beursgebouw in Amsterdam.

Geef je hier op voor het event!

Registreer je nu

Ontdek de toekomst van beleggen: digitalisering en duurzaamheid

Tijdens onze jubileumbijeenkomst zullen we ons richten op twee belangrijke thema’s: de opkomst van digitalisering en Artificial Intelligence (AI) én de rol van de beleggingsindustrie bij de verduurzaming.

Met inspirerende keynote sprekers en een interactief panel duiken we in actuele ontwikkelingen, met een sterke nadruk op integriteit en ethiek. Immers, wanneer AI en algoritmen de rol van de beleggingsadviseur overnemen, rijst de vraag: hoe borg je ethiek? En hoe weet je of beleggingsproducten écht groen en geen greenswashing zijn? Deze prangende vragen vormen het hart van onze discussies.

Een intieme setting voor waardevolle interactie

Met slechts 100 beschikbare plekken bieden we een setting waarin interactie centraal staat. Elke aanwezige kan een waardevolle bijdrage leveren aan de discussies en samen werken aan de  uitdagingen binnen onze sector. Pak deze unieke kans om deel te nemen en schrijf je nu in voor ons jubileumevent op 4 juni en vier 25 jaar Stichting DSI met ons mee!

Sprekers en programma update voor het 25-jarig jubileum

In de komende weken zullen we je uitgebreider informeren over de sprekers die aanwezig zullen zijn op ons jubileumevent, evenals over het programma dat we hebben samengesteld. Blijf op de hoogte door je nu alvast te registeren voor het event, zodat je niets hoeft te missen van deze bijzondere viering.