Mijn DSI

DSI Jubileumevent

25 jaar Stichting DSI

Op vrijdag 4 oktober 2024 vieren we een mijlpaal: het 25-jarig bestaan van Stichting DSI! Al een kwart eeuw lang zijn wij toegewijd aan het versterken en behouden van het vertrouwen van het publiek in de beleggingssector. En dat gaan we vieren!


Geef je hier op voor het event!

Meld je hier aan


In een wereld waarin de financiële sector voortdurend verandert, blijft één ding constant: de cruciale rol van de professional. Bij Stichting DSI staat vakbekwaamheid en integriteit al 25 jaar centraal. Dit vormt de solide basis van ons aankomende DSI-event in het Beursgebouw in Amsterdam.

Ontdek de toekomst van beleggen: digitalisering en duurzaamheid

Tijdens onze jubileumbijeenkomst zullen we ons richten op twee belangrijke thema’s: de opkomst van digitalisering en Artificial Intelligence (AI) én de rol van de beleggingsindustrie bij de verduurzaming.

Met Jos Huevelman van AFM, Jorissa Neuteling van ABN AMRO en Erik van Houwelingen van Van Lanschot Kempen hebben we drie inspirerende keynote sprekers. Samen met hen en een interactief panel duiken we in actuele ontwikkelingen, met een sterke nadruk op integriteit en ethiek. Immers, wanneer AI en algoritmen de rol van de beleggingsadviseur overnemen, rijst de vraag: hoe borg je ethiek? En hoe weet je of beleggingsproducten écht groen en geen greenswashing zijn? Deze prangende vragen vormen het hart van onze discussies.

Maak kennis met onze sprekers

Jos Heuvelman - Bestuurder AFMJos Heuvelman trad op 1 september 2018 toe tot het bestuur van de AFM. Hij is verantwoordelijk voor het toezicht op de retailmarkt, waaronder lenen, sparen, beleggen, verzekeren, en pensioenen, evenals asset management. Heuvelman is ook actief bij ESMA. Voorheen werkte hij ruim dertig jaar bij De Nederlandsche Bank (DNB), waar hij verschillende managementfuncties vervulde en toezicht hield op grote banken. Met zijn uitgebreide ervaring in financieel toezicht versterkt hij nu de AFM.

Jorissa Neutelings - ABN AMROJorissa Neutelings is de Chief Digital Officer (CDO) van ABN AMRO Bank. Ze is verantwoordelijk voor Digital Customer Experience, Digital Innovation, Data & Analyse en de Design & Build van alle digital kanalen. De rode draad in haar carrière is de klant. Haar missie is om blijvende klant relaties op te bouwen op een duurzame manier om de waarde voor de klant en de organisatie te optimaliseren. Daarin ziet zij digitalisering als dé route om klanten simpeler, sneller en persoonlijker te helpen.

Erik van Houwelingen - Van Lanschot Kempen

Erik van Houwelingen zit in de Executive Board van Van Lanschot Kempen en is voorzitter van de directie van Kempen Capital Management. Daarnaast is hij onder meer vicevoorzitter van Dufas. Hij heeft jarenlange ervaring in de vermogensbeheer- en pensioensector waarbij momenteel de transitie naar duurzaam beleggen een belangrijk speerpunt voor hem is.

Binnenkort maken we de namen van het panel bekend.

Een intieme setting voor waardevolle interactie

Met slechts 100 beschikbare plekken bieden we een setting waarin interactie centraal staat. Elke aanwezige kan een waardevolle bijdrage leveren aan de discussies en samen werken aan de  uitdagingen binnen onze sector. Pak deze unieke kans om deel te nemen en schrijf je nu in voor ons jubileumevent op 4 oktober en vier 25 jaar Stichting DSI met ons mee!