Mijn DSI

DSI Mediakit

Laat zien dat je gecertificeerd bent

Ontdek onze mediakit – alles wat je nodig hebt om jouw DSI-registratieverhaal te vertellen. Van LinkedIn-banners en DSI-logo’s tot informatie over DSI, je vindt het hier. Neem een kijkje en laat ons weten hoe we je kunnen ondersteunen bij het verspreiden van ons merk.

Videos

Hieronder vind je de meest recente video over DSI. Als je alle video’s wilt bekijken, kijk dan op ons YouTube-account.

Bekijk hier al onze video’s op onze YouTube kanaal.

Logo’s

Wil je het DSI-logo downloaden als JPG-bestand? Klik dan op de afbeelding hieronder. Deze afbeeldingen zijn geschikt voor gebruik op websites en sociale media.

Als je een afbeelding nodig hebt voor drukwerk of als je het logo in een andere bestandsindeling wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Brochures

Als DSI-gecertificeerde en als DSI-deelnemer is het van groot belang dat je helder kunt uitleggen aan je (toekomstige) klanten en collega’s waar een DSI-certificering voor staat. Onderstaand verschillende brochures over DSI als PDF document.

Sjablonen LinkedIn

Klik op deze link om op LinkedIn te delen dat je DSI gecertificeerd bent of dat je bent geslaagd voor het Permanent Vakbekwaam programma van DSI. Kies bij organisatie voor Stichting DSI. Het certificaatnummer en de credential URL zijn geen verplichte velden. Ben je gecertificeerd of geslaagd voor PV en wil je dit delen in een bericht? Gebruik de onderstaande sjablonen in je bericht om extra aandacht te krijgen.

Bekijk hier ons LinkedIn-kanaal voor alle updates over DSI.

Sjablonen website

Ontstaand een set van sjablonen, om jouw DSI-certificering te promoten op je website. Heb je behoefte aan een ontwerp met jouw bedrijfslogo? Neem dan contact  op met DSI.

Nieuwsbrief

Bekijk hieronder de meest recente nieuwsbrief van DSI. Wil je onze nieuwsbrief ook ontvangen, meld je dan via deze link.

“DSI Mediakit, Week van de Integriteit en Register Anti money Laundering”

Nieuwsbrief Q4 – 2023
Download hier de gehele nieuwsbrief

Nieuwsbrief Q4 | 2023

“Ontwikkeling register Financial Crime Professional, E-learning Integriteit vernieuwd

Nieuwsbrief Q3 – 2023
Download hier de gehele nieuwsbrief

Nieuwsbrief Q3 2023

“Introductie DSI Certificaat, Ronde tafel bijeenkomst Greenwashing, DSI Jaarverslag 2022”

Nieuwsbrief Q2 – 2023
Download hier de gehele nieuwsbrief

Nieuwbrief Q2 | 2023