Mijn DSI

DSI Certificeringswijzer

Voor welke certificering moet ik mij registreren?

Om te bepalen welke DSI-certificering het beste aansluit bij jouw functie en/of werkzaamheden, heeft DSI een Certificeringswijzer ontwikkeld. Door middel van deze keuzehulp doorloop je een aantal vragen, waarmee de antwoorden bepalen welke certificering het beste van toevoegde waarde kan zijn bij jouw rol in het bedrijf. Het eindresultaat geeft een directe link naar het beste passend DSI register.

Totaaloverzicht DSI Certificeringen

In het DSI certificeringen overzicht vind je een totaal overzicht van alle DSI registers waarvoor professionals uit de beleggingssector zich kunnen certificeren. Deze registers zijn onderverdeeld naar DSI ESMA registers en DSI Specialisten registers. Per register is duidelijk aangegeven wat de inhoud is, aan welke eisen een professional moet voldoen om zich in te schrijven en hoe iemand zich kan inschrijven.

Meer weten over een DSI Certificering?

Heb je vragen over een DSI Certificering? Wij hebben een FAQ pagina beschikbaar met antwoorden op de meeste gestelde vragen. Met deze DSI Certificering FAQ pagina maken wij jou als professional en werkgever op een praktische manier wegwijs in DSI Certificering. Daarnaast geven we uitleg over het Permanent Vakbekwaam programma en het gebruik van MijnDSI.

Staat je vraag niet op deze FAQ pagina? Of wil je persoonlijk advies over het aanmelden voor een specifieke certificering? Neem dan contact op met onze Customer Care Officers via het contactformulier of bel met 020-6201274.