Mijn DSI

DSI Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ernaar streven om de informatie actueel en nauwkeurig te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is geheel op eigen risico. Alle uitingen van DSI zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

Deze website kan links naar andere websites bevatten die niet onder onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en bieden geen goedkeuring, garantie of verklaring met betrekking tot de nauwkeurigheid, authenticiteit of veiligheid van de informatie op die websites.

De opvattingen en meningen die worden geuit in eventuele artikelen, blogs of opmerkingen op deze website zijn die van de auteurs en vertegenwoordigen niet noodzakelijk de opvattingen van ons als eigenaren van de website.

We doen ons best om de website vrij te houden van virussen en andere schadelijke componenten, maar we kunnen niet garanderen dat de website volledig vrij is van dergelijke elementen. Het is uw verantwoordelijkheid om passende maatregelen te nemen voor de bescherming van uw systeem en gegevens.

Door deze website te gebruiken, stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze disclaimer. We behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in de inhoud van de website en in deze disclaimer zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Neem voor specifiek advies of informatie contact op met een gekwalificeerde professional. Bij twijfel raden we u aan om altijd professioneel advies in te winnen voordat u beslissingen neemt op basis van de informatie op deze website.

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden en bepalingen zoals hierin uiteengezet.

Vragen over DSI Disclaimer?

Indien u vragen heeft over de inhoud van de DSI Disclaimer, neem dan contact op met DSI via ons contactformulier of telefonisch via 020-6201274. Wij helpen u graag op weg bij het vinden van de antwoorden op uw vragen.