Mijn DSI

Stichting DSI

Voor een integere en deskundige beleggingssector

Integere en vakbekwame professionals zijn van groot belang voor een goed functionerende beleggingssector. Als klant moet je kunnen vertrouwen op adviseurs die experts zijn in hun vakgebied, wiens kennis regelmatig wordt getoetst en actueel en op peil blijft. Stichting DSI is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat door een hoge kwaliteit van vaardigheden en ethische normen van DSI gecertificeerden, de betrouwbaarheid van het publiek in de beleggingssector wordt versterkt en wordt behouden.

Met kennis waarborg op integriteit

Bij DSI geloven we dat je met kennis en expertise de integriteit naar behoren kunt waarborgen. Daarom is frequente toetsing van gecertificeerde adviseurs en hun opleiders, constante kennisontwikkeling en een adequate afhandeling van klachten de kern van ons dagelijks werk.

Opgericht door en voor de sector

In opdracht van de belangrijkste spelers binnen de beleggingssector zorgen we er als DSI voor dat de vakbekwaamheid van elke gecertificeerde voldoet aan de actuele eisen. DSI hanteert een internationale standaard conform de normen van de Europese toezichthouder ESMA. We investeren constant in de waarde van onze certificaten. Op die manier laten onze professionals aan (potentiële) cliënten en de omgeving zien dat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en eisen op het gebied van integriteit, kennis en vakbekwaamheid.

Kennispartner over integriteit en compliance

DSI is ook kennispartner. We agenderen, informeren en houden kennis op peil door professionals samen te brengen om actief van gedachten te wisselen over ontwikkelingen in de markt op het vlak van integriteit en compliance. Samen met de belangrijkste spelers in de beleggingsindustrie (banken, vermogensbeheerders en institutionele partijen) houden we de kennis op peil.

25 jaar DSI

Ontdek de hoogtepunten van 25 jaar DSI via persoonlijke verhalen en video’s.

Meer informatie

Ons team

We nodigen je graag uit om onze betrokken DSI-teamleden te leren kennen!

Meer informatie

DSI Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over DSI en de beleggingssector.

Meld je hier aan