Mijn DSI

Stichting DSI

Hier begint vertrouwen

Stichting DSI richt zich op een beleggingssector waarin consumenten, particulieren en bedrijven, vertrouwd zaken kunnen doen. Een sector waar professionals vakbekwaam zijn en integer handelen de basis is van iedere samenwerking. Dat is waar DSI voor staat.

Een gezonde beleggingssector

Om dit te bereiken, werken wij samen met partners uit de beleggingssector aan het informeren, toetsen en ontwikkelen van professionals. Wij bieden de sector een norm voor kennis en vaardigheden op basis van de ESMA richtsnoeren, certificeren professionals uit de beleggingssector en bieden de DSI Gedragscode voor integer handelen. Met het DSI Openbaar Register van gecertificeerde professionals en een eigen tuchtrecht, zorgt DSI voor transparantie en duidelijkheid in de beleggingssector.

Uniek systeem

DSI biedt een uniek systeem dat het risico op incidenten drastisch reduceert. DSI is in 1999 opgericht door de financiële sector zelf. De stichting heeft een convenant met de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en wordt breed gesteund door de brancheorganisaties in de financiële sector.

 

DSI Certificering

DSI certificeert professionals uit de beleggingssector die staan voor integriteit en vakbekwaamheid.

Meer informatie

DSI Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over DSI en de beleggingssector.

Meld u hier aan

DSI Openbaar Register

Hier vindt u professionals die staan voor integer handelen en die voldoen aan de DSI Gedragscode.

Vind een professional