Mijn DSI

DSI Openbaar Register

Overzicht van professionals uit de beleggingssector

Het DSI Openbaar Register is een overzicht van professionals uit de beleggingssector die geregisseerd staan in één of meerdere DSI Registers. DSI kent elf verschillende registers waarvoor men zich kan certificeren. Een professional is kandidaat gecertificeerd of gecertificeerd. Wie zaken wil doen met een professional bij een organisatie of met een zelfstandige, kan de naam van die persoon opzoeken in het register. 

Vind uw (kandidaat) gecertificeerde professional

In het register kunt u controleren of een professional is aangesloten bij DSI. Vul de volledige achternaam zonder voorvoegsel in van de financieel professional die u zoekt.

Direct naar het DSI Openbaar Register

Zoektip achternaam

In het zoekveld onder Achternaam Professional kunt u controleren of een professional is aangesloten bij DSI. Vul altijd de volledige achternaam in van de persoon, het systeem zoekt op een exacte match. 

Tip 1 | Begint de achternaam met een voorvoegsel, laat dit voorvoegsel dan weg. Zoekt u bijvoorbeeld iemand met de achternaam de Boer, dan zoekt u op Boer. 

Tip 2 | Indien u iemand met een dubbele achternaam zoekt, dient u beide namen volledig in te voeren. Tussen de namen zet u: een spatie, streep en spatie. Heet u bijvoorbeeld Van den Berg – Bakker, dan zoekt u op Van den Berg – Bakker. Let hierbij ook op het goed gebruik van hoofdletters.

Wat is een gecertificeerde professional?

Een gecertificeerde voldoet aan de toelatingseisen van één of meerdere DSI registers. Een gecertificeerd financieel professional is altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, weet om te gaan met integriteitdilemma’s, heeft de juiste opleiding en werkervaring. Een gecertificeerde professional houdt zijn kennis aantoonbaar up to date door jaarlijks een DSI Permanent vakbekwaam programma succesvol af te ronden.

Wat is een kandidaat gecertificeerde professional?

Een kandidaat gecertificeerde is nog geen gecertificeerde. Hij of zij voldoet aan de DSI Gedragscode. Een kandidaat gecertificeerde professional voldoet (nog) niet aan alle opleidingseisen en/ of werkervaring die nodig is om een (volledige) DSI certificering te krijgen.