Certificering

Wie zaken doet met een door DSI gecertificeerde adviseur in de financiële sector, weet dat deze adviseur betrouwbaarheid en integriteit zelf ook belangrijk vindt. Daarom raadt DSI aan altijd te vragen naar een gecertificeerde medewerker bij de instelling waar u zaken wilt gaan doen.

Een DSI-gecertificeerde adviseur wordt regelmatig getoetst op integriteit, kennis en vakbekwaamheid. Wie zich certificeert, is verplicht deze periodieke toetsen af te leggen en succesvol af te ronden.

Dankzij deze eisen is een DSI-gecertificeerde adviseur altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, neemt deel aan regelmatige toetsing op integriteit, heeft de juiste opleiding en werkervaring en houdt zich aan de DSI Gedragscode.

De DSI-gecertificeerde die deze gedragscode overtreedt kan daarop worden aangesproken door DSI. DSI-adviseurs zijn op te zoeken in ons handige openbare gecertificeerdenregister. U kunt in dit register ook controleren of de instelling waarmee u zaken wilt doen is aangesloten bij DSI. 
 

Klik hier om naar ons openbaar register te gaan

DSI. Voor een integere en deskundige financiële sector.