Mijn DSI

DSI Klankbordgroep

Lever een actieve bijdrage in de ontwikkeling van DSI

Via de DSI klankbordgroep willen we jou als (kandidaat) gecertificeerde verder betrekken bij onze strategie. We vertellen periodiek over de voortgang van onze plannen. Daarnaast vragen we jouw input zodat we blijven aansluiten bij de praktijk van een professional uit de beleggingssector. Het levert jou als gecertificeerde een actieve rol op in de ontwikkelingen van DSI. Spreekt het jou aan om deel te nemen aan deze klankbordgroep? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Wat houdt de DSI Klankbordgroep in?

De klankbordgroep is een vaste groep van maximaal 10 gecertificeerden afkomstig uit verschillende DSI registers. De groep komt enkele keren per jaar bij elkaar voor een bijeenkomst aan het Beursplein in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst worden verschillende ontwikkelingen en diensten van DSI besproken. Het gaat hierbij over hoe we DSI dichter bij de professional kunnen krijgen en onze strategie hierop kunnen laten aansluiten.  

De klankbordgroep zal niet gaan over de inhoud van bijvoorbeeld registers of om opleiders te selecteren. Daarvoor zijn en blijven de bestaande adviescommissies. 

Meld je aan als deelnemer van de DSI Klankbordgroep

Waarom een klankbordgroep

DSI heeft een lange termijn strategie bepaald waarmee het zich in de komende jaren verder gaat ontwikkelen tot platform van en voor de sector op het gebied van vakbekwaamheid en integriteit. Wat is de mening van de DSI gecertificeerden over deze strategie? Hoe zou zo’n platform er uit moeten komen te zien? Hoe kunnen we dit platform gaan inrichten zodat het aansluit bij de behoefte van de professional? Welke elementen moeten we toevoegen en welke weglaten? En hoe denken gecertificeerden over onze andere diensten? 

Met een DSI klankbordgroep willen de DSI (kandidaat) gecertificeerden verder betrekken bij onze strategie. We vertellen periodiek over de voortgang van onze plannen en vragen input zodat we blijven aansluiten bij de praktijk van een professional uit de beleggingssector. Het levert gecertificeerden een actieve rol op in de ontwikkelingen van DSI en het verbetert de samenwerking tussen DSI en de klant.   

Wat levert het voor jou op om deel te nemen aan deze klankbord groep?

Met een deelname aan de groep lever je als gecertificeerde een directe bijdrage aan de toekomst van een betrouwbare beleggingssector. Je hebt de vrijheid om in groepsverband jouw mening en oplossing te geven over de huidige en toekomstige diensten van DSI. Doel is altijd om de vakbekwaamheid en integriteit van onze sector te verbeteren en gezamenlijk te zorgen dat DSI naast de gecertificeerde blijft staan met het aanbieden van haar diensten. Naast dit gezamenlijke doel levert het jou ook een netwerk op van professionals uit de beleggingssector die je periodiek gaat tegenkomen.