Mijn DSI

DSI Webinar: Duivelse dilemma’s

09/12/2021
Deel deze pagina

Op 6 december 2021 heeft Stichting DSI het live webinar Duivelse dilemma’s van beleggingsprofessionals georganiseerd. Samen met ruim 90 deelnemers uit de beleggingssector en een deskundig panel onder leiding van Margreeth Kloppenburg zijn duivelse dilemma’s uit de dagelijkse praktijk van een beleggingsprofessional besproken en geanalyseerd.

Als beleggingsprofessional doet u er alles aan om integer te handelen. U bent vakbekwaam en u volgt integriteitstrainingen. Toch staat u wel eens voor een integriteitsdilemma. Vaak door een ander bijvoorbeeld een klant of een collega. Hoe gaat u hiermee om?

DSI Webinar Duivelse dilemma’s gemist? Bekijk hier de on demand versie

Het webinar, de discussies en de uitkomsten van de polls kunt u terugkijken. Tot 1 december 2022 heeft u de mogelijkheid de on demand versie van het webinar te bekijken via de onderstaande link. Vragen over het webinar? Neem contact op met DSI via communicatie@dsi.nl.

Kijk hier het webinar terug

Duivelse dilemma’s uit de praktijk

Tijdens het webinar hebben we aan de hand van de drie video’s verschillende dilemma’s besproken die daadwerkelijk in de praktijk hebben plaatsgevonden. Host Margreeth Kloppenburg analyseert de dilemma’s samen met Tanja Nagel (Bestuursvoorzitter DSI) en Gijs Verschuuren (Chief Risk Officer IBS Capital Allies / Lid – DSI Adviescommissie Integriteit). Het bijzondere van deze dilemma’s is, dat ze in het verleden daadwerkelijk zijn behandeld door de DSI Tuchtcommissie.

Hoe werkt het DSI Tuchtrecht

Tijdens het webinar hebben Tanja Nagel en Mark van der Lecq uitleg gegeven over DSI Tucht. Aan de hand van de onderstaande video krijgt u meer inzicht in de leerdoelen van DSI Tucht. Ook bespreken we wat er gebeurd nadat iemand een melding heeft gedaan bij DSI

Week van de Integriteit

Integer handelen blijft een actueel en belangrijk thema. Vandaar dat DSI in 2021 partner is van de Week van de Integriteit. Meer informatie over de Week van de Integriteit vindt u hier.

Tags

#DSI
#integriteit
#tucht
#webinarduivelsedilemma's
#weekvandeintegriteit