Mijn DSI

DSI Certificering-overzicht

Voor welk DSI register kun je je zich als professional certificeren?

Als professional uit de beleggingssector kun je je bij DSI certificeren. DSI kent 11 registers: het register DSI Integriteit en 10 functiegroepen die onderverdeeld zijn in ESMA Registers en Specialisten Registers.

Voor het kiezen van de juiste certificering is het van belang te kijken naar de inhoud van je werk. Geef je advies over beleggingen? Heb je contact met klanten? Adviseer of informeer je klanten? Deze en andere vragen bepalen voor welk register je je het beste kunt aanmelden. De DSI certificeringswijzer helpt je bij het maken van deze keuze.

DSI ESMA Registers

DSI Specialisten Registers

DSI ESMA Registers

Gecertificeerden in de registers retail en institutioneel voldoen bij volledige registratie aan de ESMA richtsnoeren. DSI zorgt via certificering en permanente educatie ervoor dat professionals die informeren of adviseren over beleggingen minimaal aan de eisen uit de ESMA richtsnoeren voldoen. Met het behalen van het examen toon je aan te voldoen aan de eisen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) binnen de Nederlandse uitvoering van het ESMA-beleid. Voor meer uitleg over de ESMA richtsnoeren, kijk je op deze pagina.

Meer informatie

Wil je weten welk register voor jou geschikt zou kunnen zijn of wil je jouw certificering wijzigen? Voor deze en andere vragen hebben wij een FAQ pagina ingericht. Staat je antwoord daar niet tussen, neem dan contact op met onze Customer Care Officers via het contactformulier of bel met 020-6201274.