Mijn DSI

Hernieuwde en gemoderniseerde e-learning Integriteit

11/09/2023
Deel deze pagina

Samen met het Nederlands Compliance Instituut (NCI) heeft DSI de e-learning ‘Integriteit’ volledig vernieuwd. Met deze gemoderniseerde e-learning worden financiële professionals bewust gemaakt van het belang van integer handelen in hun dagelijkse praktijk. Deze e-learning is verplicht voor iedereen die zich wil certificeren binnen één van de DSI-registers. Aanmelden voor de e-learning kan vanaf vandaag via de website van het Nederlands Compliance Instituut.

Hernieuwde en gemoderniseerde e-learning Integriteit is klaar voor gebruik

De e-learning heeft een grondige make-over ondergaan. Niet alleen zijn de inhoud en opzet herzien, maar ook alle leerdoelen zijn nauwkeurig door het NCI onder de loep genomen, in samenwerking met de leden van de DSI-Adviescommissie Integriteit. Tijdens de ontwikkeling hebben de commissieleden ook hun inzichten gedeeld. Het resultaat? Een volledig herziene en gemoderniseerde ‘DSI-Integriteit’ e-learning, die vanaf vandaag beschikbaar is voor gebruik.

Geef je hier op voor de E-learning Integriteit

Efficiënte e-learning: kortere doorlooptijd en focus op relevantie

Naast de wijzigingen in opzet hebben we ook rekening gehouden met de tijdsfactor voor deelnemers. We hebben kritisch gekeken naar de relevantie van onderwerpen en de lengte van teksten, waardoor de doorlooptijd van de e-learning is verkort.

Belangrijk om te weten: de nieuwe e-learning is van toepassing op alle professionals, ongeacht hun functie of takenpakket. Integriteit is namelijk van cruciaal belang voor iedere professional, en dit wordt belicht aan de hand van voorbeelden uit diverse werkomgevingen. Na afronding van de e-learning volgt een toets die met een voldoende moet worden afgerond.

De workshop als aanvullende voorwaarde voor bepaalde professionals

Voor sommige professionals in de ESMA en Specialisten Registers van DSI geldt een extra voorwaarde: naast de e-learning moeten zij ook succesvol de DSI-Integriteitsworkshop doorlopen. Deze workshop wordt verzorgd door het Nederlands Compliance Instituut, in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Hier draait het vooral om het toepassen van integriteit en kritische oordeelsvorming in de praktijk.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de e-learning en/of de workshop?

Wil je je aanmelden voor de e-learning en/of de workshop? Dat kan via de website van het Nederlands Compliance Instituut: www.compliance-instituut.nl. Voor meer informatie over de e-learning Integriteit kan ook contact worden opgenomen met het Nederlands Compliance Instituut via 088-9988100 of met DSI via 020-6201274.

Tags

#DSI
#e-learning
#integriteit
#NCI