Mijn DSI

Ontdek de DSI Mediakit

10/10/2023
Deel deze pagina

Voor degenen die DSI-gecertificeerd zijn, is het van cruciaal belang om helder te kunnen uitleggen wat deze certificering inhoudt aan zowel huidige als toekomstige klanten en collega’s. Gelukkig heeft DSI een uitgebreide mediakit samengesteld om je hierbij te ondersteunen.

Bekijk hier de DSI mediakit

Wat biedt onze DSI Mediakit?

  • Informatieve Brochures: Leer meer over onze certificeringsprogramma’s en de voordelen die jouw registratie te bieden heeft aan jouw klanten.
  • Visuele Inhoud: Gebruik onze video’s en banners om de essentie van jouw DSI-registratie visueel te versterken.
  • Logo’s in diverse bestandsformaten: Onze logo’s zijn beschikbaar voor gebruik in verschillende communicatiekanalen, waaronder websites, digitale handtekeningen en visitekaartjes.
  • LinkedIn Banners: Verbeter jouw LinkedIn-profiel met professionele banners die jouw certificering en prestaties benadrukken.
  • Persmateriaal: Voor journalisten en mediaprofessionals bieden we nuttige hulpmiddelen om meer te leren over de missie en doelstellingen van DSI.

Heb je specifieke verzoeken, zoals het integreren van jouw bedrijfslogo? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via communicatie@dsi.nl. Samen kunnen we bekijken hoe we aan jouw individuele behoeften kunnen voldoen.

Neem nu een kijkje in onze DSI Mediakit en laat ons je ondersteunen bij het verspreiden van jouw registratieverhaal. Samen werken we aan nog meer succes in de financiële sector!

Tags

#Banners
#certificering
#DSI
#LinkedIn
#Mediakit
#Promotie