Mijn DSI

Opleidingsmodule Integriteit vernieuwd

29/06/2023
Deel deze pagina

Alle personen die zich voor het eerst laten certificeren door DSI zijn verplicht een integriteitsprogramma te volgen. DSI biedt dit programma aan in samenwerking met het Nederlands Compliance Instituut (NCI). Het programma bestaat uit een e-learning in online leeromgeving van NCI. De e-learning wordt afgesloten met een toets.

Momenteel wordt er gewerkt aan de vernieuwing van het integriteitsprogramma. De DSI Adviescommissie Integriteit heeft onlangs geactualiseerde leerdoelen vastgesteld. Deze leerdoelen hebben betrekking op thema’s zoals wet- en regelgeving, toezichthouders, governance, gedrag, compliance en integriteitsrisico’s. Ook zal er in het programma aandacht worden gegeven aan praktijkvoorbeelden.

De content voor de vernieuwde module wordt door NCI ontwikkeld. De Adviescommissie Integriteit en de Accreditatiecommissie van DSI zijn betrokken bij de beoordeling van de content. Naar verwachting zal de geactualiseerde e-learning in het najaar worden aangeboden. Tot die tijd blijft de huidige module beschikbaar.

Tags

#DSI
#integriteit