Mijn DSI

Overzicht van DSI Deelnemers

10/10/2023
Deel deze pagina

Bij DSI zijn we overtuigd van de kracht van samenwerking om de betrouwbaarheid van de financiële sector te vergroten. Onze DSI Deelnemers vormen de ruggengraat van deze samenwerking en spelen een cruciale rol in het versterken van integriteit en professionaliteit in de sector. We willen graag meer inzicht bieden in wie onze DSI Deelnemers zijn en waarom deelnemen aan DSI van essentieel belang is.

Overzicht van DSI Deelnemers

Voor een volledig overzicht van onze ruim 300 DSI deelnemers, kun je terecht op onze DSI Deelnemerspagina.

Wie zijn de Deelnemers?

Onze DSI Deelnemers zijn bedrijven en organisaties uit de financiële sector die zich toewijden aan de hoogste normen van vakbekwaamheid en integriteit in hun vakgebied. Dit omvat een breed scala aan instellingen, van financiële dienstverleners en banken tot vermogensbeheerders en beleggingsondernemingen. Hoewel elke deelnemer uniek is, delen ze allemaal een gemeenschappelijk doel: het verhogen van de betrouwbaarheid van de financiële sector.

Het belang van deelnemers voor DSI

Deelnemers zijn van onschatbare waarde bij het bevorderen van transparantie en vertrouwen in de financiële wereld. Door zich bij DSI aan te sluiten, tonen deelnemers hun toewijding aan de hoogste ethische normen en de vakbekwaamheid van hun medewerkers. Dit draagt bij aan het verbeteren van de reputatie van de gehele sector en de betrouwbaarheid van professionals die hierin werken.

Voordelen van deelnemerschap bij DSI

Als organisatie die deelneemt aan DSI, geniet je van diverse voordelen, waaronder:

  • Vertrouwen en Erkenning: betrokkenheid bij DSI benadrukt de toewijding van een deelnemende organisatie aan integriteit en professionaliteit, wat vertrouwen opbouwt bij klanten en stakeholders.
  • Deskundigheid en ondersteuning: DSI biedt ondersteuning en middelen om organisaties te helpen de hoogste normen in de branche te handhaven, inclusief certificeringen, het permanent vakbekwaam programma, het DSI Openbaar Register, de gedragscode en geaccrediteerde opleiders.
  • Netwerkmogelijkheden: deelnemende organisaties krijgen toegang tot een uitgebreid netwerk van gelijkgestemde professionals en organisaties, wat waardevolle kansen biedt voor samenwerking en groei.
  • Efficiënte toezichtsinstrumenten: via onze eigen werkgeversportal kunnen werkgevers op elk gewenst moment benodigde cijfers en gegevens bekijken voor intern en extern gebruik. Hiermee kunnen ze ook real-time de status van (kandidaat)certificeringen van medewerkers beheren.

Hoe kan een organisatie deelnemer worden bij DSI?

Het proces om deelnemer te worden bij DSI is eenvoudig en toegankelijk. Als een onderneming beschikt over een AFM-vergunning, kan de organisatie zich bij DSI aansluiten en zo deelnemer worden. Aanmelden kan via deze aanmeldpagina. Voor meer informatie over aanmelding kunnen geïnteresseerde organisaties ook contact opnemen met Nana Asante, Relationship Manager bij DSI, via het contactformulier op onze website.

Tags

#DSI-Deelnemer
#financiële sector