Mijn DSI

DSI Permanent Vakbekwaam

17/11/2021
Deel deze pagina

DSI-certificering staat voor vakbekwaam zijn én blijven. Hiervoor hebben wij het Permanent Vakbekwaam programma (PV) ontwikkeld.

Op de hoogte van actualiteiten

Het Permanent Vakbekwaam programma is in overleg met de financiële sector en met medewerking van opleiders ontwikkeld. Met dit programma blijven gecertificeerden op een toegankelijke manier op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Ook kunnen financieel professionals met het afronden van dit programma eenvoudig aantonen dat hun kennis doorlopend actualiseert.

85% geslaagd voor PV2020

In 2020 is 85% van de DSI gecertificeerden professionals geslaagd voor het PV-programma. Wij hebben inmiddels alle gecertificeerden van harte gefeliciteerd met dit resultaat. In het DSI Openbaar Register zal bij iedere geslaagde de PV status zijn aangepast naar PV2020.

Permanent Vakbekwaam 2021

Alle (kandidaat) gecertificeerden die voor 1 januari 2021 bij DSI zijn aangesloten, hebben een uitnodiging gekregen tot het volgen van het PV programma voor 2021.  Heeft u zich nog niet ingeschreven voor PV2021, dan raden wij u aan om bij uw werkgever na te vragen of er een specifieke opleider is gekozen voordat u zich inschrijft. Bij een groot aantal werkgevers is dat namelijk het geval.

Opleiders Permanent Vakbekwaam

Voor het volgen van het permanent vakbekwaam programma heeft de DSI Accreditatiecommissie verschillende opleiders accrediteert.  De volgende opleiders bieden PV opleidingen aan:

Leerdoelen 2022

Per 1 januari 2022 start het nieuwe PV programma. Hiervoor hebben de verschillende DSI adviescommissies nieuwe leerdoelen vastgesteld. Met deze herziening sluiten de registers aan op de actualiteiten zoals bijvoorbeeld fiscale integriteit voor Compliance Professionals en gewijzigde wet-en regelgeving. De leerdoelen voor 2022 kunt u vinden via deze link.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het Permanent Vakbekwaam programma dan kunt u kijken op dsi.nl/permanent-vakbekwaam. Wij hebben ook een FAQ pagina gemaakt, waar wij antwoord geven op de meest gestelde vragen.

Tags

#PV2020
#PV2021
#PV2022
#vakbekwaamheid
permanentvakbekwaam