Mijn DSI

Week van de Integriteit

Als trotse partner van de Week van de Integriteit, die in 2024 plaats zal vinden van 9 tot 13 december, omarmen we de kracht van integer gedrag in de financiële sector. Bij DSI gaat integriteit verder dan een kernwaarde; het is de leidraad voor onze missie. We geloven in een financiële wereld waar ethiek en professionaliteit hand in hand gaan.

Partnerbijeenkomst op 24 april

Als partner van de Week van de Integriteit heeft DSI op 24 april een partnerbijeenkomst georganiseerd voor alle organisatie die het initiatief ondersteunen. Deze bijeenkomst ging over Greenwashing en vond plaats in het Beursgebouw aan het Beursplein 5 in Amsterdam.

Wat is de Week van de Integriteit?

Het jaarlijkse evenement, dat plaatsvindt in december, is een belangrijk multi-stakeholderinitiatief. Het bevordert kennisdeling en stimuleert discussies over integriteit op de werkvloer en in bestuurskamers, ongeacht het type organisatie. Wat mogen werknemers, ambtenaren en leidinggevenden verwachten? En welke verantwoordelijkheid dragen politici, zowel nationaal als internationaal voor bedrijven met internationale belangen?

Het streven beperkt zich niet tot slechts één week in december; integendeel, de organisatie wil mensen het hele jaar door verenigen in hun inzet voor integriteit. Dagelijks wordt er gestreefd om integriteit een integraal onderdeel te maken van het gedrag van individuen, organisaties en bedrijven.

Voor meer gedetailleerde informatie nodigt de organisatie bezoekers uit om de website van de Week van de Integriteit te raadplegen ➜ Bekijk de website

Activiteiten DSI in de
Week van de Integriteit

EY en DSI organiseren ronde tafel over greenwashing

EY en DSI organiseerden ronde tafelbijeenkomsten over Greenwashing. Inzichten zijn gedeeld in een informatief whitepaper dat beschikbaar is voor de sector.

Meer informatie

Stakeholder event over integriteit en inclusie

Rabobank, KPMG, en DSI organiseerden een stakeholderarena over integriteit en inclusie. Perspectieven van diverse sectoren werden besproken aan de hand van stellingen en vragen.

Meer informatie

Duivelse dilemma’s van belegginsprofessionals

Bekijk ons live webinar over duivelse dilemma’s van beleggingsprofessionals. Ontdek de leereffecten en praktische toepassingen van uitspraken behandeld tijdens het DSI Tuchtrecht.

Meer informatie