Mijn DSI

DSI Certificering-overzicht

Voor welk DSI register kunt u zich als professional certificeren?

Als professional uit de beleggingssector kunt u zich bij DSI certificeren voor een DSI-register. DSI kent 11 registers: het register DSI Integriteit en 10 functiegroepen die onderverdeeld zijn in ESMA Registers en Specialisten Registers.

Voor het kiezen van de juiste certificering is het van belang te kijken naar de inhoud van uw werk. Geeft u advies over beleggingen? Heeft u contact met klanten? Adviseert of informeert u klanten? Deze en andere vragen bepalen voor welk register u zich het beste kan aanmelden. De DSI certificeringswijzer helpt u bij het maken van deze keuze.

DSI ESMA Registers

DSI Specialisten Registers

DSI ESMA Registers

Gecertificeerden in de registers retail en institutioneel voldoen bij volledige registratie aan de ESMA richtsnoeren. DSI zorgt via certificering en permanente educatie ervoor dat professionals die informeren of adviseren over beleggingen minimaal aan de eisen uit de ESMA richtsnoeren voldoen. Met het behalen van het examen toont u aan te voldoen aan de eisen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) binnen de Nederlandse uitvoering van het ESMA-beleid. Voor meer uitleg over de ESMA richtsnoeren, kunt u kijken op deze pagina.

Meer informatie

Wilt u weten welk register voor u geschikt zou kunnen zijn of wilt u uw certificering wijzigen? Voor deze en andere vragen hebben wij een FAQ pagina ingericht. Staat u antwoord daar niet tussen, dan staan onze medewerkers u graag te woord. Wij zijn bereikbaar via certificering@dsi.nl of via 020-6201274.